Voor particulieren

Op deze pagina vindt u de algemene omschrijvingen voor de diensten die Kruiderie aanbiedt. Klikt u op het betreffende onderwerp voor meer informatie.

Voor particulieren biedt Kruiderie de volgende diensten aan:


Persoons-/Karakter Analyses

AnalyseDe persoons-/karakteranalyse gebeurt met een (kleuren) foto, welke door middel van onder andere psychometrie gelezen kan worden. De foto dient in kleur aangeleverd te worden, waarbij de ogen van de persoon duidelijk zichtbaar moeten zijn. Op deze manier wordt de persoon ‘gelezen’ en wordt er een karakteranalyse of consult opgesteld.

Deze analyse is zeer persoonlijk en wordt afgestemd op de aanvrager. Op basis van deze analyse kan de ‘lezer’ de aanvrager een persoonlijk kristal adviseren.┬áIn eerste instantie is dit een algemene persoonlijke steen. Deze steen kan men altijd bij zich dragen of in een ruimte in huis plaatsen.

De aanvrager krijgt altijd de analyse of consult toegestuurd, dit kan digitaal zijn of per post. Indien de aanvrager vooraf aangeeft de geadviseerde ste(e)n(en) bij de Kruiderie aan te willen schaffen, wordt de analyse tezamen met ste(e)n(en) per post toegestuurd.

De aanvrager kan ook een analyse aanvragen voor iemand anders, leuk als een cadeautje met een persoonlijke tint. Dit gebeurt in overleg in verband met privacy van de persoon in kwestie. Kruiderie hanteert hiervoor een aantal normen. Neemt u hierover contact met ons op.

De duur van een foto analyse varieert per sessie en bedraagt gemiddeld 3 uur. Derhalve hanteert de Kruiderie een vast bedrag van 45,00 euro voor een algemene analyse inclusief het beantwoorden van vragen achteraf.

Naar boven


Energetische Therapie

BehandelingU kent dat wel; u heeft zich bezeerd en u wrijft over de pijnlijke plek. Of u heeft hoofdpijn waarbij u uw vingers of slapen masseert. Of u geeft een kusje op de blauwe plek of schaafwond die uw kind net heeft opgelopen. Uw partner, kinderen of vrienden krijgen een stevige knuffel of een aai over hun bol, ten behoeve van troost of energetische uitwisselingen.
Dit zijn maar enkele voorbeelden van hoe mensen zichzelf en anderen onbewust van energie voorzien om van een ongemak af te komen. Fysiek contact kan heel belangrijk zijn voor onze energiehuishouding. Wist u dat zuigelingen van welk zoogdier dan ook in hun eerste levensdagen zelfs kunnen sterven als zij niet aangeraakt worden?

Iedereen heeft het vermogen in zich om zichzelf en anderen te ondersteunen bij het zelfhelend proces, alleen zijn we ons hier niet altijd van bewust. Sommige mensen gebruiken echter deze natuurlijke aanleg zeer bewust en u kent dit soort mensen wellicht onder de noemer van handoplegger, strieker of strijker, healer, magnetiseur, masseur of Reiki-behandelaar. Tegenwoordig raken energetisch- en spiritueel therapeuten steeds meer bekend. De meeste therapeuten gebruiken hun vermogens om het zelfhelend vermogen van anderen te stimuleren. En dat is wat het is: een ondersteuning; het lichaam en de geest zodanig stimuleren dat het proces tot zelfgenezing tot stand kan komen.

Als Spiritueel- en Energetisch Therapeute reik ik u in dit proces of reis een helpende hand aan.
Ik bied u gerichte, energetische- en spirituele behandelingen, consulten en adviezen aan, zodat u weer de leiding kunt nemen over uw eigen energiehuishouding en daarmee over uw eigen lichaam en geest. Met mijn methoden geef ik u de mogelijkheid om weer in balans te raken en in uw eigen kracht komen te staan.
Op eigen kracht(en komen). Maar soms is een klein beetje ondersteuning daarbij best wel hand-ig.

Naar boven


Energetische reinigingen

Reiniging U onderhoudt uw eigen huishouden. Maar onderhoudt u ook uw eigen energiehuishouden? Soms kan het zijn dat we onbewust minder positieve signalen oppikken uit onze omgeving waar we last van krijgen. Helemaal als u hoogsensitief of hooggevoelig bent. Een negatief geladen sfeer of een negatief ingesteld persoon in uw directe omgeving kan zijn sporen of indruk achterlaten in ons energieveld. Dit kan de energiestroom laten stagneren en u beperken in uw bewegingsvrijheid.
Af en toe is het nodig om ook eens de bezem door ons eigen energieveld te halen zodat we ons weer kunnen omringen met positieve energie.

Dat geldt ook zo voor ruimtes of huizen. Bepaalde aardstraling of een negatief geladen sfeer kan de energiestroming laten stagneren waardoor vuil en stof zich gaat ophopen. U ziet het vuil en stof letterlijk, maar wat doet u met de achtergebleven en opgehoopte negatieve energie?

Ik bied u verschillende mogelijkheden om uw eigen energiehuishouding op te schonen van overtollige ballast, zodat de energie weer vrijelijk kan stromen en letterlijk weer ruimte en opluchting geeft.

Naar boven


Kaart Consulten

Kaarten Tarot- of Orakelkaarten kunnen inzicht bieden in uw leven, de situatie waarin u zit of antwoord geven op bepaalde levensvragen.
Ik maak gebruik van de Rider Waite Tarot, van de Medicijnkaarten (Jamie Sams) en de Totemdier Tarot (Ted Andrews). Er zijn diverse legpatronen mogelijk, afhankelijk van de vraag die u stelt. Tevens is een kaartconsult goed te combineren met een fotoreading.

Naar boven