Energetische reinigingen

Kruiderie hanteert hiervoor diverse pakketten:

Personen

U kunt uw energiehuishouden vergelijken met het leidingen systeem binnen een huis; op bepaalde zwakke plekken kunnen verstoppingen voorkomen.
Uw energiehuishouden wordt door middel van gerichte en intensieve energiebehandelingen letterlijk doorgeblazen. Opeenhopingen van negatieve energieën worden opgespoord en opgelost/verwijderd. Daarbij worden tevens uw chakra’s behandeld zodat ook lichamelijke blokkades langzamerhand kunnen oplossen. Emotionele blokkades of trauma’s worden hierbij niet behandeld, daarvoor is een zachtere aanpak nodig. Hiervoor kunt u een afspraak maken voor een energetische behandeling of -therapie.

Na behandelingen in mijn praktijk aan huis is het mogelijk om reinigingen op afstand uit te voeren.

Standaard kosten:

30 minuten à 40,00 euro

Aantal behandelingen: maximaal 3, afhankelijk van de verstoringen.


Huizen en ruimtes

Hierbij wordt u verzocht van tevoren foto’s op te sturen van uw huis of de te reinigen ruimtes, en een plattegrond/bouwtekening.
Ik voer dan eerst een energetische scan van het huis of ruimte uit. Op basis daarvan kan bepaald worden of een energetische reiniging ter plekke noodzakelijk is.
In de meeste gevallen is er sprake van verstoring door aardstraling. Hier valt weinig aan te doen, u krijgt dan wel advies hoe u het beste rekening kunt houden met de aardstraling in uw huis zodat deze verstoring zo min mogelijk effect heeft op uw gezondheid.
Voor een reiniging ter plekke hanteer ik een maximale reistijd van 2 uur.

Standaard kosten energetische scan:

30 minuten à 25,00 euro

Standaard kosten reiniging ter plekke:

60 minuten à 60,00 euro
Kilometervergoeding à 0,19 eurocent