Energetische Therapie

Energetische TherapieEnergetische Therapie of -behandelingen bieden de mogelijkheid om weer in balans te komen. Tevens kan het ondersteuning en verlichting geven in of tijdens een al bestaand genezingsproces. Houdt u er echter rekening mee dat een Energetisch Therapeut niet medisch onderlegd is en u op dat gebied niet terzijde kan staan.
Kruiderie houdt zich niet bezig met het genezen van lichamelijke aandoeningen, kwalen of ziekten. Hiervoor dient men altijd een huisarts of specialist te raadplegen. Kruiderie zal u in dat soort gevallen dan ook doorverwijzen naar een geschikte specialist.

Kruiderie biedt u ondersteuning om het zelfgenezend proces van het lichaam weer op gang te brengen of in stand te houden. De Energetische Therapie of -behandeling is erop gericht om de energetische-, lichamelijke- en geestelijke weerstand te verhogen zodat u weer in balans komt en op eigen krachten verder kunt.

Kruiderie beschikt over diverse methoden om uw klachten te behandelen. Mochten de methoden niet toereikend zijn, dan kan Kruiderie u doorverwijzen naar collega therapeuten die u mogelijk verder kunnen helpen. Met u wordt van tevoren een behandeling afgesproken aan de hand van een intakegesprek en -formulier.

Standaardkosten:

30 minuten à 25,00 euro

Maximaal aantal behandelingen: 10